Nā Meaʻai Ola Ola KD: Hoʻolauna ʻana i nā meaʻai hou IQF Broccoli, kou hale mana meaʻai no ke ʻano ola olakino.

[Kulanakauhale Yantai, Nov. 2nd2023] — ʻO KD Healthy Foods, he inoa hilinaʻi ma ka honua o nā huahana maikaʻi a me ka meaʻai, hauʻoli e hoʻolaha i ka New Crop IQF Broccoli.ʻO ka ʻono me ka ʻono, hoʻopiha ʻia me nā meaʻai pono, a me ka hāʻawi ʻana i nā mea hoʻohana maʻamau i ka kuke ʻana i kēlā me kēia lā, ua hoʻonohonoho ʻia ʻo New Crop IQF Broccoli e wehewehe hou i kāu ʻike meaʻai me ka hāʻawi ʻana i kou olakino holoʻokoʻa.Ma KD Healthy Foods, lawe koʻikoʻi mākou i kā mākou kuleana ma ke kaulahao lako, e hōʻoiaʻiʻo ana i kēlā me kēia pua broccoli a mākou e hāʻawi ai i hilinaʻi ʻia a kū i nā kūlana kiʻekiʻe o ka mana maikaʻi.

图片1

ʻO ka wehe ʻana i nā pono o ka mea kanu hou IQF Broccoli:

ʻO ka New Crop IQF Broccoli ʻaʻole ia he mea kanu;he hale mana meaʻai:

1. Loaʻa i nā Vitamina a me nā Minerale:

ʻIke ʻia ʻo Broccoli no kāna ʻano meaʻai maikaʻi loa, i loaʻa ka nui o nā huaora C a me K, folate, a me ka pālolo.He kuleana koʻikoʻi kēia mau meaʻai pono i ka mālama ʻana i kou olakino a maikaʻi.

2. Waiwai-Antioxidant:

ʻO nā antioxidants i loko o ka broccoli, e like me ka sulforaphane, hāʻawi i ka pale ikaika i ke koʻikoʻi oxidative a kōkua i ka hōʻemi ʻana i ka hopena o nā maʻi maʻi.

3. Fiber no ke ola kino:

ʻO Broccoli kahi kumu maikaʻi loa o ka fiber meaʻai, kākoʻo i ka ʻai ʻana maikaʻi a hoʻoikaika i ka ʻōpū kaulike.

4. Kākoʻo Pūnaehana Immune:

Hiki i ka nui o ka huaora C ma ka broccoli ke hoʻoikaika i kou ʻōnaehana pale, kōkua i kou kino e pale aku i nā maʻi maʻamau.

5. Hiki i ka lumi kuke:

ʻAʻole pau nā mea hiki ke hana ʻai me New Crop IQF Broccoli, e hoʻolilo iā ia i mea hana maʻalahi i kāu kuke ʻana i kēlā me kēia lā:

- ʻO nā mea ʻala:E hoʻohui i kahi pop o ka waihoʻoluʻu, crunch, a me ka meaʻai i kāu stir-fries me ka broccoli IQF.

- Soups a me Casseroles:E hoʻokiʻekiʻe i ka waiwai waiwai o kāu mau sopa punahele a me nā casseroles ma o ka hoʻokomo ʻana i ka broccoli.

- Nā salakeke:ʻO ka mahu a hoʻomaʻemaʻe paha i ka broccoli no ka salakeke a i ʻole nā ​​slaws i ʻono a momona hoʻi.

- Aoao mau kiaha:E kālua a i ʻole i ka broccoli IQF me kāu mau mea hoʻonani makemake no kahi kīʻaha ʻaoʻao olakino a ʻono.

- Pāta a me ka Laiki:E hoʻohui i ka broccoli i loko o nā kīʻaha pasta, risottos, a i ʻole laiki palai no ka ʻai ʻana o ka meaʻai.

图片3
图片1
图片2

KD Healthy Foods: He hoa hilinaʻi no ka mana maikaʻi

Ma KD Healthy Foods, ʻike mākou he koʻikoʻi kā mākou kuleana ma ke kaulahao lako i ka hōʻoia ʻana e loaʻa iā ʻoe ka New Crop IQF Broccoli maikaʻi loa i loaʻa.Haʻaheo nui mākou i kā mākou hoʻokō ʻana i ka mana maikaʻi, e hoʻonui ana mai ke kula a hiki i kāu pā.

1. Loaʻa i ka maikaʻi:

Hoʻopili mākou me nā mea ulu kaulana a kuleana e kaʻana like i kā mākou kūpaʻa i ka maikaʻi a me ka hoʻomau.ʻO kā mākou kaʻina koho koʻikoʻi e hōʻoiaʻiʻo ʻo ka broccoli maikaʻi wale nō e hiki i kāu papaʻaina.

2. ʻOihana IQF ʻokiʻoki:

ʻO kā mākou kaʻina IQF (Individually Quick Frozen) e hōʻoia i ka mālama ʻana o ka broccoli i ka piko o kona ʻano hou.Hoʻopaʻa ʻia kēlā me kēia pua broccoli i ka paʻukū, pale i ka clumping a mālama i ka pono o ka huahana.

3. ʻO ka hōʻoia maikaʻi loa:

Hoʻopili ʻo KD Healthy Foods i nā kūlana hoʻomalu maikaʻi.Loaʻa kā mākou huahana i ka hoʻāʻo piha ʻana a me ka nānā ʻana, e hōʻoiaʻiʻo ana e hālāwai lākou a ʻoi aku paha i nā pae ʻoihana no ka palekana a me ka ʻono.

4. Nā hana hoʻomau:

Hoʻolaʻa mākou i ka hoʻomau, mai ka mahiʻai a i ka ʻōpala.Ma ka hoʻoikaika ʻana i nā hana mahiʻai kūpono a me ka hoʻopili ʻana i ka eco-friendly, hōʻemi mākou i kā mākou kapuaʻi kaiapuni a kākoʻo i kahi honua olakino.

E ʻike i ka ʻokoʻa KD Healthy Foods:

Haʻaheo ʻo KD Healthy Foods e hoʻolauna iā ʻoe i ka honua o New Crop IQF Broccoli.He hōʻike ia i kā mākou kūpaʻa kūpaʻa e hāʻawi iā ʻoe i nā huahana maikaʻi loa no kou olakino a maikaʻi.

For more information on New Crop IQF Broccoli and our other products, please visit our website at www.kdfrozenfoods.com or contact us at [andypan@kdhealthyfoods.com] or [WhatsApp+86 18663889589]. KD Healthy Foods - Nourishing Lives, One Crop at a Time.

No KD Healthy Foods:

He mea pāʻani koʻikoʻi ʻo KD Healthy Foods i ka ʻoihana meaʻai olakino, hoʻolaʻa ʻia i ka hāʻawi ʻana i nā huahana kiʻekiʻe a me nā meaʻai.Me ka nānā ʻana i nā meaʻai maikaʻi a me nā hana hoʻomau, hāʻawi mau ʻo KD Healthy Foods i nā huahana e hoʻomaikaʻi ai i ka ʻono a me ka maikaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Nov-02-2023